Shtepia e Bardhë në SHBA tmerron edhe njëherë serbët dhe Vuçiqin: Biden dhe Amerika janë ‘absolutisht’ me Kosovarët

 

Shtepia e Bardhë në SHBA tmerron edhe njëherë serbët dhe Vuçiqin: Biden dhe Amerika janë ‘absolutisht’ me Kosovarët

Presidenti amerikan Joe Biden dhe Amerika është “absolutisht” me kosovarët dhe boshnjakët. Kështu ka deklaruar zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë, Jen Psaki, kur është pyetur nëse mund t’i sigurojë Bosnjën dhe Kosovën se Amerika është krah këtyre shteteve, kur dihet se tashmë Rusia dhe Kina po synon ndikimin në rajonin e Ballkanit Perëndimor.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Shtepia e Bardhë në SHBA tmerron edhe njëherë serbët dhe Vuçiqin: Biden dhe Amerika janë ‘absolutisht’ me Kosovarët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *