Shqipëria Kryeqendra E BaIIkanit Ku.Ndër Rʋsïsë!: Në Dïspozicion Qindra Avïonë Dhe T Anke!


Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avion us htarakë, 10 mijë aut oblin da si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore, shkruan gazeta “Bota sot”. Sipas tij, deri tash në Shqip ëri kanë arritur 33 hel ik opterë Apach. Ja postimi i tij.: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

SHQIPËRIA DO TË JETË KRYEQENDRA E BA LLK ANIT PËR BA ZAT E SHBA dhe NA TO-s, Në Shqipëri tashmë kanë arritur 33 heli kop tera Apach. Shqipëria do të jetë kryeqendra e BaIIkani ku ndër R US ISË. GOD BLESS AMERICA – ZOTI E BEKOFTË AMERIKËN

Shqipëria Kryeqendra e BaIIkanit ku.ndër Rʋsïsë!: Në dïspozicion qindra Avïonë dhe T anke! – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *