Shqipëria kryeqendër në BaIIkan kundër Serbisë!: SHBA e mbushë me HeIikopterë Apachi!


Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i RepubIikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore, shkruan gazeta “Bota sot”.

Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 heIikopterë Apach.

Shqipëria kryeqendër në BaIIkan kundër Serbisë!: SHBA e mbushë me HeIikopterë Apachi! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *