ShpaIoset Dokumenti I ClA-S Amerikane!: Bashkimi I Trojeve Shqiptare Parashihet Më 2035!

 

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikuIohet në qarqet e politikës mbarëshqiptare, një hartë e detajuar e një grupit ekspertësh pranë ClA amerikane parashikon që kjo gjë të ndodhë në vitin 2035.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Rritja e ndikimit të shqiptarëve në politikat rajonale, si dhe mbështetja në rritje nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket se do të përshpejtojë procesin e bashkimit, i cili në retorikën e politikës së sotme globaliste, duket si i pamundur.Shty’p hapsiɾen ɾek.Iamuese me pos hte per te ndjekuɾ v1deon ↓↓ aɾtikuIIi vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *