Shoqet e Beatrixës së bashku me të e “djegin” mbrëmjen , secila më e bukur se tjetra!

 

Ditë më parë qarkulloi një foto e cila më pas rezultoi që ishte e modifikuar nga fansat, ku Donaldi mbante në kokë një kapele si e Beatrix.

Megjithatë sot janë shfaqur me të njëjtat syze dielli dhe këtu nuk ka asnjë modifikim. Janë të bardha dhe në Instastory i kanë postuar të dy.

Kjo ishte temë e dites dje por duke percjellur storyt e Beatrixës ajo qe bie në sy ishin fotot e bukura te saj si dhe shoqet e Beatrixes secila me e bukur se tjetra.

Ajo ka ndare disa fotografi ne storyn e saj duke festuar vikendin se bashku me to.

 

Shoqet e Beatrixës së bashku me të e “djegin” mbrëmjen , secila më e bukur se tjetra! (worldtopnewses.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *