Shokuese/SARIN dhe jo KORONA është arsyeja e izolimit prej tre muajsh në karantinë!?!

Shokuese/SARIN dhe jo KORONA është arsyeja e izolimit prej tre muajsh në karantinë!?!

Lëshimi i një sasie të madhe të SARIN-it nga një laborator në Afganistan që ndodhi menjëherë pas Vitit të Ri është arsyeja për nënshkrimin e një marrëveshje bashkëpunimi me talebanët pas 40 vjetësh konflikti, dhe si kundër shërbim atyre u kërkohet të heshtin për lëshimin nga ushtarët dhe administrata. të Shteteve të Bashkuara dhe Trump ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10872&fbclid=IwAR1Dk333Oo4Mig_hEBo6QKqeGhVUhu7mnPc1oc0yWr_u5TtGRrCnxOCZbPw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *