Shok i madh për Beogradin’/ EskaIon situata, Britania e Madhe dridh botën dhe i përgjigjet Serbisë dhe Rusisë: Ne e mbështesim Kosovën që të zhvillojë forcat tokësore

Ushtria e Kosovës e pengon Rusinë, reagon kundër Britanisë – Lajm.co
Përfaqësuesi i Britanisë së Madhe sonte në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë së OKB’së ka deklaruar se janë të shqetësuar me retorikën e luftës si në Kosovë, ashtu edhe në rajon.

Përfaqësuesi i Britanisë së Madhe sonte në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë së OKB’së ka deklaruar se janë të shqetësuar me retorikën e luftës si në Kosovë, ashtu edhe në rajon.

‘’Jemi të shqetësuar me retorikën e luftës në Kosovë e rajon që çon deri në incientet e sigurisë në zbarkimin e aeroplanëve luftarakë në kufi me Kosovën është shembull i kësaj’’.

‘’Raportet e Britanisë për referimet e antitankeve janë të pabaza. Më lejoni të qartësoj që ne mbështesim Kosovën në të drejtat e veta që të zhvillojë forcat e saj tokësore.

 

‘Shok i madh për Beogradin’/ EskaIon situata, Britania e Madhe dridh botën dhe i përgjigjet Serbisë dhe Rusisë: Ne e mbështesim Kosovën që të zhvillojë forcat tokësore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *