Shkencëtari i Famshëm: Zoti ekziston dhe drejton gjithçka. Ja provat …

 

 

Michio Kaku është i njohur për kontributin e tij intensiv në shkencë, një nga shkencëtarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar për vite në studimin e teorisë së fijeve, për të cilat ishte i pari që themeloi një formulim preciz në lidhje me teorinë e fushës.

Shkencëtari ka deklaruar se ka gjetur provën për ekzistencën e një force që “drejton gjithçka”.Ky pohim natyrisht që ka krijuar trazira në komunitetin shkencor dhe jo vetëm, por sidoqoftë fizikanti duke përdorur teknikën primitive Tachyon të ‘‘semi-radios’’,ka arritur në përfundimin se ne jetojmë sipas një lloj ‘Matrix-i’’:

Kam arritur në konkluzionin që gjendemi në një botë të krijuar nga një inteligjencë, jo shumë e ndryshme nga videolojrat e preferuara, sigurisht më komplekse dhe e paimagjinueshme’’, thotë ai.

‘Më besoni, gjithçka që gjer më sot e kemi quajtur rastësi, nuk do të ketë më asnjë kuptim, për mua është më se e qartë që ne drejtohemi sipas disa rregullave të krijuara dhe jo të përcaktuara sipas mundësive universal, Zoti është një matematicient i madh’’, deklaroi Kaku.

https://www.kosovarja-ks.com/shkencetari-i-famshem-zoti-ekziston-dhe-drejton-gjithcka-ja-provat-2/?fbclid=IwAR28bLhHpMcx7nn5oUt308hKo_gDO0fmm79Ma0O-r–K0gPj-TJMRTM6gbs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *