Shkencëtarët australianë bëjnë analizen finale: Ilaçi që mund të ‘vr asë’ koronavirusin në 48 orë (Video)

Shkencëtarët australianë bëjnë analizen finale: Ilaçi që mund të ‘vr asë’ koronavirusin në 48 orë (Video)

Një ilaç i përshkruar për trajtimin e zgjebes thuhet se ndalon zhvillimin e koronavirusit dhe mund te ndihmojë në lu ftimin e infeksionit, sipas një studimi te raportuar sot ne mediat e huaja.Behet fjale per ilacin me emrin Ivermectin qe perdoret per nfeksione parazitare – por studiuesit në Australi besojnë se mund të ishte i dobishëm kundër COVID-19.Sipas testeve te bera ky medikament kishte ulur nivelin e virusit me 99.8 përqind brenda 48 orëve dhe pas tre ditesh ai rezultonte i eli minuar plotesisht.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=8791

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *