Shitet Lopa Për 300 Mijë Euro: Arsyeja Do Ju Lerë Pa Fjalë…

 

1 Lopë e ‘edukuar’ në Anglinë qendrore u shit për 299 mijë euro, që është një rekord për racën e saj dhe dy herë më shumë se rekordi i mëparshëm në Britani dhe Evropë/Pak sek onda pasi ta kaloni marke tingun shfaqen pamjet

.Lopa me emrin Posh Spice, u shit të premten.Lopa Limousin nga Shropshire, emri i plotë i së cilës është Wilodge Poshspice, është një pasardhës i bagëtive të vlerësuara lartë me çmime./Pak sek onda pasi ta kaloni marke tingun shfaqen pamjet

 

Shitet Lopa Për 300 Mijë Euro: Arsyeja Do Ju Lerë Pa Fjalë… – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *