Shefi i OSBE-së: ‘Turp për qeverinë Hoti, po i vjedhin parat që i dërguam mjekëve që me jetë po rrezikojnë’

Shefi i OSBE-së: ‘Turp për qeverinë Hoti, po i vjedhin parat që i dërguam mjekëve që me jetë po rrezikojnë’

Shefi i OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, ka komentuar tek postimi i deputetës së PDK-së, Valdete Idrizi në Facebook, ku kritikohen qytetarët që po i shpërfillin masat dhe rregullat e vendosura nga organet përkatëse shëndetësore në mbrojtje nga pandemia.

Ai është çuditur se si stafi mjekësor nuk paguhet për orët shtesë që punojnë, sidomos në rrethana ku i rrezikohet shëndeti./ Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Burimi: https://valetal.info/hs/2020/08/03/shefi-i-osbe-se-turp-per-qeverine-hoti-po-i-vjedhin-parat-qe-i-derguam-mjekeve-qe-me-jete-po-rrezikojne/?fbclid=IwAR0lMtzo8uV0OqAz_IHvSGeqC8dCFaJLro1jfmDvB54uN0XZNjKpIIn0b0Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *