Senatori Amerikan Me Nje Mesazh Per Qeverine Kurti – Ja Fjalet E Tij

Senatori amerikan me nje mesazh per Qeverine Kurti – Ja fjalet e tij.Senatori amerikan del me një mesazh për Qeverinë Kurti.Senatori i shtetit të Iowas në ShBA Zach Nunn, bashkë me organizatën joqeveritare ‘Flanders Field’, janë në përpjekje për t’i eva,kuuar disa qytetarë aff,ganë, të cilët kanë mbetur brenda Aff,ganistanit, si pasojë e uzu,rpimit taIii,ban.Shumica e evakuuar kanë qenë bashkëpunëtorë me forcat e NATO-s, por familjarët e tyre kanë mbetur brenda Aff,ganistanit.Ata po kërkojnë ndihmën e Kosovës për strehimin e këtyre personave.E prej Kosovës i duhet vetëm toka, sepse financim të plotë do t’i bëjë fondacioni Ampilo, i cili bën donacione në vende të treta, duke i siguruar teknologji dhe strehim personave në nevojë.Në gusht të vitit 2020 taIii,banët morën në kontroll Aff,ganistanin në një kohë rekord pas largimit të trupave të NATO-së nga ky vend.Kosova, pas një kërkese nga SHBA-ja, pranoi një kontingjent të bashkëpunëtorëve afganë, duke i strehuar në bazat e KFOR-it në vendin tonë.

Senatori amerikan me nje mesazh per Qeverine Kurti – Ja fjalet e tij – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *