Sëmundja Moderne / Nervi Shiatik Prek Më Së Shumti Moshat 20-40 Vjeç : Ja Kura Me 2 Përbërës Që Kuron Këtë Problem

Sëmundja moderne / Nervi shiatik prek më së shumti moshat 20-40 vjeç : Ja kura me 2 përbërës që kuron këtë problem

Dhi mbja e nervit shi atik vjen si rezultat i hernies diskale, pra i zhvendosjes ose dë mtimit të vertebrave pikërisht aty ku kalon dhe nervi shiatik, gjatë së cilës bëhet edhe shtypja e fijes nervore dhe rrjedhimisht duke çuar në perceptimin e dhi mbjes.

Shkaktarë të tjerë mund të jenë inf. eksione të ndryshme (inflamacione) të ko ckave që janë afër me këtë zonë, he mo. rragji të ndryshme në atë zonë, pl. agosjet, aks. identet, tra. umat, etj.

Kjo situatë mund të krijohet edhe gjatë shtat zanisë si rezultat i shtypjes së nervit shiatik nga uterusi i zmadhuar gjatë kësaj periudhe.

Për të lehtësuar dhimbjet nga nervi shiatik ju rekomandojmë këtë kurë natyrale që mund të përgatitet në kushte shtëpie:

Përbërësit: qumësht, hudhra.

Fillimisht qëroni hudhrat dhe i grini, pastaj shtoni qumështin dhe i përzieni mirë. Për të arritur rezultatin e duhur, duhet të pini rreth 200 ml qumësht hudhre çdo ditë. Lëngu funksionon edhe kur ju janë ënjtur këmbët.

Sëmundja moderne / Nervi shiatik prek më së shumti moshat 20-40 vjeç : Ja kura me 2 përbërës që kuron këtë problem – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *