Sekretari Amerikan!: Kosova është Shtet i Pavarur dhe Sovran! Së shpejti do të integrohet në BE dhe NATO


Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer ka folur për të ardhmen e Kosovës dhe raportet e saj me Shqipërinë.Palmer ka thënë se Shqipëria e Madhe por as Serbia e Madhe nuk janë zgjidhje për Kosovën.“Nuk e shohim Shqipërinë e Madhe zgjidhje aq më shumë se Serbinë e madhe si zgjidhje për Serbinë. Kosovën e kemi partnere si shtet sovran dhe të pavarur”, tha ai.Palmer ka thënë se SHBA mbështet Kosovën si shtet sovran dhe dëshirojnë ta shohin të integruar në BE, NATO dhe anëtare të Kombeve të Bashkuara.

Sekretari Amerikan!: Kosova është Shtet i Pavarur dhe Sovran! Së shpejti do të integrohet në BE dhe NATO – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *