Sapo U Vendos/ Ushtria Per Meshkujt Do Te Jete Kusht, Ndersa Per Femrat?

 

Sapo u vendos/ Ushtria per meshkujt do jete kusht, ndersa per femrat.Per meshkujt do te jete kusht, e per femrat sipas deshires. Kurse per ata qe frikesohen nga perdorimi i ar,mes do te ekzistoje sherbimi civil si alternative. Ky eshte plani i Levizjes Vetevendosje per ta bere obligative sherbimin ushtarak. “Ne do te pergatisim planin per sherbimin ushtarak te kombinuar ne 3+3 muaj per te rinjte tane duke u kujdesur per shtimin e kapaciteteve trajnuese dhe edukative te FSK-se”

Sapo u vendos/ Ushtria per meshkujt do te jete kusht, ndersa per femrat? – Online (news71post.com)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *