Sample Page Vucic i shqetesuar / ”Prej situates se shkaktuar ne Ukraine , po behet nje presion shume i madh per Serbine qe ta njohim Kosoven”


Vucic ka thënë se s’ka pri.tshmëri të mëdha nga bisedimet që pritet të ndo.dhin në Berlin.
“Nga takimi me kan.celarin Scholz, pres të dëgjojë vërejtje për sje.lljen e Serbisë, dhe do ta kem mundësinë të shpreh qëndrimin e Serbisë”, ka thënë Vuçiq, tran.smeton Gazeta Express.I pyetur nga gazetarët se çfarë mund të pri.tet nga bisedimet në Berlin, Vucic ka thënë se pri.tjet e tij nuk janë shumë të larta dhe se “s’pri.tet të ndodh asgjë e mirë”.“Kjo është e gjitha, as keq as mirë. Një mundë.si e mirë për të shprehur qëndrimet tona, por ne s’do të ndry.shojmë qëndrimin e Gjermanisë për pa.varësinë e Kosovës e as atë për sanksionet”, ka thënë kreu i shte.tit serb.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Vucic i shqetesuar / ”Prej situates se shkaktuar ne Ukraine , po behet nje presion shume i madh per Serbine qe ta njohim Kosoven” – My Blog (news72post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *