Sɑlí Beɾíshɑ E Ʋɾɾente Pɑsí Ʋ Mɑɾtʋɑn! Zbʋlohen Sekɾetet E Nʋses Së Shkelzenít Që Ɑskʋsh Nʋk Í Kɑ Dítʋɾ Më Pɑɾë

 

Armina Mevlani është një nga blogeret më të njohura në Shqipëri, por fakti që është e njohur nuk do të thotë që dimë gjithçka rreth saj. Bukuroshja brune ka rrëfyer për “Who”, 10 gjëra të padëgjuara më parë për jetën e saj, që mund t’i lexoni më poshtë.
Ajo që na tërhoqi vëmendjen ishte një ves që Armina e ka krijuar në fëmijëri dhe e bën edhe sot e kësaj dite. Ajo mban një bluzë gjithmonë pranë vetes kur fle.
Më poshtë mund të lexoni 10 sekretet e Armina Mevlanit:

1. Bej poezi dhe më pëlqen shumë të shkruaj.
2. Jam hedhur me parashutë në moshën 16 vjeçare.
3. Kam qenë rockere/metalare për shumë vite, madje një periudhe i kam pasur flokët me fije rozë.
4. Jam shumë e lirshme dhe i bëj njerëzit për të qeshur jashtë mase.

5. Kërcimi është pasioni im dhe shpesh në moshë të vogël kërceja me grupin e baletit të mamasë sime për të fituar para.
6. Prekem humë shpejt, sidomos nga lajmet jo të mira që lexoj në internet apo edhe nga filma të dhimbshëm.
7. I kam shumë, po shumë frikë lartësitë.

8. Fle gjithmonë me një bluzë tek hundët pasi më ka mbetur ves që e vogël. Merrja bluzën e mamit dhe e mbaja tek hundët, jo më kot sot e kësaj dite fle me një bluzë te hundët
9. I adhuroj akoma Barbie-t.
10. Ëndrra ime është të krijoj një linje timen, jo vetëm për tregun shqiptar, por për mbarë botën. Një linjë të kuruar dhe të

Sɑlí Beɾíshɑ E Ʋɾɾente Pɑsí Ʋ Mɑɾtʋɑn! Zbʋlohen Sekɾetet E Nʋses Së Shkelzenít Që Ɑskʋsh Nʋk Í Kɑ Dítʋɾ Më Pɑɾë – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *