Safetes e Sahides era ju fluturon fustanet

Sahide e Safete Mustafa janë motrat e famshme të skenës sonë muzikore.
Ato, prej vitesh këndojnë së bashku dhe të pandara, duke sjell shumë këngë të bukura në tregon tonë muzikor.

Motrat, së fundi kanë lansuar videoklipin e këngës me titull “Zemra plasë”, këngë kjo që po pëlqehet nga publiku.
Në një moment, kur motrat mbahen përdore me njëra tjetrën, era bënë punën e saj duke ju fluturuar fustanet.

Safetes e Sahides era ju fluturon fustanet (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *