Rusja që jeton në Tiranë: Kam 11 vite këtu, ju shqiptarët s’dini gjë tjetër veçse

 


Alla është një vajzë ruse që prej 11 vitesh jeton në Tiranë. Përpara se të shkelte në Shqipëri, dinte shumë pak për të, dhe as nuk e kishte menduar asnjëherë jetën e saj këtu. Si fillim në Shqipëri e solli dashuria. Më pas kuptoi, se ndryshe nga shumë shqiptarë që duan të largohen nga vendi i tyre, ajo ka zbuluar se Shqipëria është një vend shumë i mirë për të jetuar. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

E rritur në Moskën e ftohtë, Tirana dhe gjithë Shqipëria i janë dukur shumë mikpritëse dhe bujare. Vitet e para të qëndrimit në Shqipëri ka punuar si fotografe, ndërsa tani, prej më shumë se dy vitesh është e angazhuar në një tjetër fushë, atë të trajnimit të mendimit të njerëzve. Në rrjetet sociale ajo është e njohur për seancat e saj motivuese. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN


Alla Simacheva e flet shqipen shumë mirë. Është brune dhe ka tipare të imta. Sot është mami e një djali 8 vjeç. Ka një zgjidhje për gjithçka dhe sipas saj e gjithë jeta është çështje fokusi, varet se çfarë do që të shohësh dhe marrësh prej saj. Por si duket Shqipëria e ditëve të sotme në sytë e një vajze ruse? -Alla, përpara se të vije në Shqipëri a kishe dëgjuar më parë për këtë vend. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Rusja që jeton në Tiranë: Kam 11 vite këtu, ju shqiptarët s’dini gjë tjetër veçse – FACTENEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *