Rusia i jep goditje gjithe botes dhe NATO-s / Do te ndertojne baza ushtarake prane kufijve te saj…

 

Aplik imi për anëtarësimin në NATO i Suedisë dhe Finlandës nuk është pri.tur mirë nga Rusia e cila përveç kër cënimeve gjatë ditëve të fundit tashmë ka para.lajmëruar se do të krijojë baza të reja ushtarake pranë kufijve të saj shkruan BBC.

Lajmi është bërë i dit ur nga ministri i mbrojtjes së Kremlinit i cili tha se kjo ishte kundër.përgjigjia ndaj zgjerimit në lindje të NATOs dhe se Moska do të vendo.ste baza të reja ushtarake në perëndim të vendit në përgjigje të zgje rimit të NATOs.

Deri në fund të vit it 12 njëri dhe divizione ushtarake do të ven.dosen në Rajonin Perëndimor Ushtarak deklaroi Shoigu gjatë një mble.dhje të transmetuar në televizionin shtetëror ruse.

Ushtria ruse prit et të marrë më shumë se dy mijë njësi pajis.jesh ushtarake dhe ar më shtoi Shoigu presidenti rus Vladimir Putin dërgoi trupa në Ukrainën pro perën.dimore më 24 shkurt duke dërguar valë tronditëse në mbarë botën.

Rusia i jep goditje gjithe botes dhe NATO-s / Do te ndertojne baza ushtarake prane kufijve te saj… – Online (news426media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *