Rrëfimi pikë.llues nga Çiljeta/ Ja Çka Më Bëri Doktori Në Sallën E O.Perimit

Rrëfimi pikë.llues nga Çiljeta/ Ja Çka Më Bëri Doktori Në Sallën E O.Perimit

Rrëfimi pikë.llues nga Çiljeta/ Ja Çka Më Bëri Doktori Në Sallën E O.Perimit

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga ka qenë dje e ftuar te emisioni “Rudina”, ku ka rrë fyer ëndrrën e saj për t’u bërë k irurge pl astike. Gjatë intervistës ajo zbuloi se tashmë po mëson punimin e vetullave pasi gjithmonë ka qenë e talentuar në pikturë.Ja dhe vid me poshte:

Rudina Magjistari: Ka një video që ke h edhur në Instagram së fundmi, ku ke filluar të mësosh një mj eshtëri tjetër, në kuadrin e biz nesit që ti ke ndërtuar. Të mësosh të bësh vetullat tatuazh. Çiljeta Xhilaga: P asioni im ka qenë gjithmonë piktura, që në fëmijëri. Kam pasur shumë dorë për pikturë. Madje edhe stiloja veshje./ Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *