Ronela Hajati ka fat ne karrierë por s’ka fat në dashuri. Pse?

 

Ronela Hajati (@RonelaHajati) / Twitter

Rikujtojmë se këngëtarja e njohur, Ronela Hajati, do hapë festivalin e “Eurovisionit” natën e parë të gjysmëfinales.

Ndërkohë, nisur nga deklaratat e saj të fundit, zbulohet “sekreti” i saj dhe bëhet fjalëpër ndarje, për të cilën ajo ka dashur ta mbajë larg fokusit të vëmendjes.

Ajo tregoi se po kalon një ndër periudhat më të vështira në jetën e saj dhe është shumë e vetmuar, pavarësisht suksesit që ka arritur në karrierë muajt e fundit.

Shtrohet pyetja: Pse këngëtarja, Ronela Hajati, ka shumë suksese në karrierë e shumë më pak në
dashuri?

Ronela Hajati ka fat ne karrierë por s’ka fat në dashuri. Pse? (worldtopnewses.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *