Roberti i kthehet keq Bleones:Gjej nje burre qe e do se ngele tu vrapu pas lekut..

Modeli i krijimit të një familje ka futur në debat opinionistët e emisionit “Lcove Stcory”, Robert Aliaj dhe këngëtaren Bleona Qerretin.Aliaj u shpreh se ai mund të japë një ide për këtë temë, duke thënë se Bleona nuk ia ka idenë pasi nuk e ka krijuar ende një familje të saj.

Më tej, Aliaj tha se në Amerikë nuk mund të çohet modeli “Qerreti” i jetës me një kazan me groshë ku ha e gjithë familjes.Këto deklarata duket se kanë revoltuar këngëtaren Bleona Qerreti e cila e ka fyer Robert Aliajn: Ti qenke komplet id iot, ty s’të paskam njohur fare.Pjesë nga debati:Robert Aliaj: Ky është fakt, femrat interesohen për gjërat dhe meshkujt për personin. Kur vjen puna për të folur për marrë dhënien e dashurisë sepse jam unë ai që mund të jap një ide sepse jam unë ai që ka ndërtuar një familje dhe kam dy zonja që nuk e kanë arritur këtë gjë.Bleona Qerreti: E ke ga bim, unë kam familjen që 13 vjeç. Po, pra por ti jeton me familjen tënde të babait, jo tëndin dhe ky është modeli më kot që mund t’i japim këtyre vajzave.Bleona: Si mund të rrish ti në një lidhje kur nuk je i lumtur?

Robert Aliaj: Në Amerikë nuk i çohet modeli “Qer reti” i jetës, me kaz anin e groshëve dhe gjithë familja ha bukë aty. Fshati Qerret, por të jetosh me familjen në moshën 50 vjeç, është ska ndal.Bleona : Ti qenke komplet id iot, ty s’të paskam njohur fare. Çfarë është kjo idi otësi e madhe?!Alketa Vejsiu: 80 për qind i Shqipërisë është fshat….Roberit Aliaj: Jo një vajzë të rrijë gjithë jetën në familjen e vetAlketa Vejsiu: Lëri vajzat të jenë kush duan të jenë…

Robert Aliaj: Gjithsecili duhet të bëjë jetën e vetBleona : Mos u merr me prindërit e mi fare, thuaj më fal tani!Robert Aliaj: Po flas për familjen në përgjithësiBleona: Kjo është bul lizëm, kush je ti mor zotëri? Ti je këngëtari më i mirë në mes të gjithë piktorëve dhe piktori më i mirë në mes të gjithë këngëtarëve.

Roberti i kthehet keq Bleones:Gjej nje burre qe e do se ngele tu vrapu pas lekut.. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *