RizvanolIi hallakat te gjithe me kete dekIarate qe dha per MemIi Krasniqin/ ”lnformata qe MemIi dha eshte rrezik


Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka folur mbi dek.laratën e kryetarit të PDK-së, Memli Krasniqi, i cili ditë më parë në Rubi.kon në Klan Kosova pati thënë se “ Kosova ka re.zerva vetëm për tri ditë”.Rizvanolli tha se kjo dek.laratë e Krasniqit, edhe nëse është e saktë konsiderohet rrezik për sigurinë kombë.tare dhe se ndalohet me ligj.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Ndalohet me ligj që të ndahet info.rmata rreth rezervave të shtetit, për çështje të sigurisë kombë.tare. Unë dyshoj që Memli Krasniqi e ka këtë informatë për rezervat e gru.rit. E, nëse Memli Krasniqi e ka informatën se Kosova ka re.zerva të grurit vetëm për tri ditë, e nëse është e sak.të, habitem se si e ka ndarë këtë se kjo konsiderohet rrezik për si.gurinë kombëtare”, është shprehur Rizvanolli në Rubi.kon në Klan Kosova.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Më tej, sa i për.ket çështjes së grurit, e para e Ekonomisë tha se tek qy.tetarët më shumë është një lloj frike e paniku se sa mundësi reale që të ndodh ndonjë mu.ngesë e madhe.
“Më shumë është një lloj fri.ke e paniku se mundësi reale që të ndodh ndonjë mungesë e madhe dhe gjithashtu sub.vencionet për grurin janë disa.fishuar që është një hap i mirë për të siguruar pavarë.sinë në të ardhmen”, ka thënë ajoLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

RizvanolIi hallakat te gjithe me kete dekIarate qe dha per MemIi Krasniqin/ ”lnformata qe MemIi dha eshte rrezik


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *