Rita dhe Fidani po bëhen prindër për herë të parë?

 

Rita dhe Fidani janë një nga qiftet që ka pak kohë nga fejesa e tyre, me ëmbëlsinë e tyre dhe sinqeritetin janë bërë një nga çiftet më të dashura nga publiku.

Ata janë së bashku si në jetën profesionale ashtu edhe në të përditshmërinë, por surpriza e radhës nga ta duket se është shumë më e bukur.

Nga një video e postuar nga një natë ku kanë përformuar së bashku, tek Rita shihet qartë ndryshimi drastik në linjat trupore, e cila është shëndoshur paksa.

Këtë gjë fansat e kanë komentuar si “një pritje të ëmbël”, duke lënë të aludohet se Rita dhe Fidani po marin epitetin prindër.

Rita dhe Fidani po bëhen prindër për herë të parë? (infokosova.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *