Rita dhe Fidani po bëhen prindër për herë të parë?

Rita dhe Fidani janë një nga qiftet që ka pak kohë nga fejesa e tyre, me ëmbëlsinë e tyre dhe sinqeritetin janë bërë një nga çiftet më të dashura nga publiku.

Ata janë së bashku si në jetën profesionale ashtu edhe në të përditshmërinë, por surpriza e radhës nga ta duket se është shumë më e bukur.

Nga një video e postuar nga një natë ku kanë përformuar së bashku, tek Rita shihet qartë ndryshimi drastik në linjat trupore, e cila është shëndoshur paksa.

Këtë gjë fansat e kanë komentuar si “një pritje të ëmbël”, duke lënë të aludohet se Rita dhe Fidani po marin epitetin prindër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *