Renditja E Pasaportave Me Te Fuqishme Ne Bote – Po Habiten Te Gjithe Me Renditjen E Pasaportes Se Kosoves, Ja Se Ne Cilin Vend Ndodhet

Nē fund tē fundit: Pasa,porta e Kosovēs mē e dobēta nē rajon.Kompania londi,neze Henley & Partners, e cila ofron kēshill,im pēr shtetēsinē ka publikuar njē listē tē rishi,kuar tē pasa,portave “mē tē fuqishme” nē botē, sipas tē cilave pasa,portat e Japonisē dhe Singaporit janē tē parat nē listē, pasi me to mund tē udhētosh nē 192 vende pa pasur nevojē pēr vizē.Pasa,porta e Kosovēs ēshtē mē e dobēta nē rajon.Kur bēhet fjalē pēr vendet e rajonit, mē sē miri qēndron Sllovenia, pasa,porta e sē cilēs ēshtē nē vendin.Pas tyre vjen Kroacia, pasa,porta e sē cilēs ēshtē nē vendin e 18 -tē, Serbia nē vendin e 39 -tē, Maqedonia e Veriut nē vendin e 47 -tē, Mali i Zi nē vendin e 48-tē, Bosnja dhe Hercegovina nē vendin e 54 -tē dhe Kosova nē vendin e 108-tē.Raporti i fundit i Henley ēshtē njē tregues se hen,deku global nē lirinē e udhē,timit nuk ka qenē kurr,ē mē i madh.

Renditja e pasaportave me te fuqishme ne Bote – Po habiten te gjithe me renditjen e pasaportes se Kosoves, ja se ne cilin vend ndodhet – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *