Raportohet se Silvio Berlusconi është gati të bëhet sërish baba në moshën 86-vjeçare!

Silvio Berlusconi është gati të bëhet sërish baba në moshën 86-vjeçare. Siç zbulohet nga Roberto Alessi, drejtor i të përjavshmes “Novella 2000” dhe drejtor editorial i “Visa”, partnerja e “Kavalierit”, Marta Fascina, 32 vjeçe, thuhet se është shtatzënë, transmeton Reporteri.net.

“Sapo u festua dasma simbolike midis presidentit Silvio Berlusconi dhe të nderuarës Marta Fascina, disa thashetheme po qarkullojnë”, shkroi Alessi

Tutje, Alessi tha se gruaja e Berluconit mundet të pres një fëmijë, por që të njëjtën nuk e thotë për bashkëshortin e saj 86 vjeçar, ku sipas tij kjo mundet të jetë e pavërtetë.

“Marta mund të presë një fëmijë, sepse është vetëm 32 vjeçe, por sigurisht që 86-ta e Silvio më bën të mendoj se ky thashethem mund të jetë i pavërtetë

Megjithatë, para së gjithash, ata janë shumë të dashuruar (dhe e di me siguri).

Silvio, siç e quajnë fansat e tij, sigurisht që nuk është i mbaruar në këtë drejtim, por plot energji.

 

Raportohet se Silvio Berlusconi është gati të bëhet sërish baba në moshën 86-vjeçare! (gazetastar.pw)

Nga ana tjetër, Charlie Chaplin pati fëmijë deri në një moshë shumë të vjetër, dhe e kam fjalën për 60 vite më parë”, shkruan Alessi.

Në rast se konfirmohet ky lajm, për 86 vjeçarin do të vinte në jetë fëmija i gjashtë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *