Rama Jep Lajmin E Bujѕhëm: ‘Kategoritë Që Do Ju Rritet Paga Me 30 Dhe 40% Janë …’

Kjo ka qenë deklarata e Kryeministrit Edi Rama sot në Kuvend ndërsa zbuloi dhe kategoritë që do përfitojnë nga rritja e pagave. “Paga minimale është e ulët. Rritja e saj çdo vit, mundësisht deri në 40 mijë lekë të reja, deri në fund të mandatit, është objektiv i fushatës zgjedhore që do ta nisim qysh me projekt-buxhetin e vitit që vjen. Sot ndihem mirë se nuk ka asgjë, që nuk është premtuar në fushatë. Asnjë nga synimet e shpallur në fushatë s’ka ngelur pa mbetur në objektivë.

Rama Jep Lajmin E Bujѕhëm: ‘Kategoritë Që Do Ju Rritet Paga Me 30 Dhe 40% Janë …’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *