Qfarë po ndodh mbi dy orë avioni serb bën xhiro mbi qiellin e Kosovës

Sot një avion nga Beogradi ka bërë xhiro në hapësirën ajrore të Kosovës dhe ka ateruar po në Beograd.

Në aplikacionin “Flight Radar 24” shihet se, avioni “YU-BTC” nga Beogradi për më shumë se dy orë ka fluturuar mbi qiellin e Kosovës.

 

Page 2 (worldtopnewses.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *