“Putini e shtypi butonin e luftës” !! “Nëse Rusia bëhet agresive në Ukrainë, Serbia mund të jetë agresive në Ballkan”


Ish-ministri i Jashtëm, tashmë deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka dekIaruar se Serbia nuk ka qëllim që të arrihet ndonjë marrëveshje në dialog me Kosovën.Hoxhaj në intervistën e dhënë duke folur për procesin e dialogut me Serbinë ka thënë se Kosova duhet të shkojë me qëllime të qarta në tavolinë, që të arrihet marrëveshja.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Ne kemi shkuar në Rambuje ku kemi arritur lirinë, ku kemi nënshkruar një marrëveshje që është kontrata jonë e parë me perëndimin historikisht. Serbia nuk e ka nënshkruar, kanë rënë bombat mbi Beograd, ka intervenuar NATO dhe ne jemi të lirë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Putini e shtypi butonin e luftës” !! “Nëse Rusia bëhet agresive në Ukrainë, Serbia mund të jetë agresive në Ballkan” – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *