Putin po behet gati per ripozicionimin e madh ndaj Ukraines, po blen vetem kohe / Kete lajm e jep ish-ministri Rus


Ish mini stri i Jashtëm rus ka thënë se Rusia po ten.ton të blejë kohë para se të godet më fort Andrei Kozyrev që ishte mini.stër i Jashtëm i Rusisë nga viti 1990 1996 ka dhënë një analizë lidhur me premt.imet e Rusisë për të zvogëluar operacionet ushta rake përreth Kievit dhe Chernihivit.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Lajm i mirë nga bise.dimet Rusi-Ukrainë në Stamboll nuk është se Putin pa pritmas ka vendosur të sillet mirë dhe në besë por kjo po ndo.dhë për shkak të rezistencës ukrainasve që e ka bërë atë të duket në aspe ktin diplomatik shumë të dobët ka shkr.uar Kozyrev në Twitter.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Putin po behet gati per ripozicionimin e madh ndaj Ukraines, po blen vetem kohe / Kete lajm e jep ish-ministri Rus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *