Putin paralajmëron Europën: Nëse vazhdoni me luftën ekonomike ndaj Rusisë, do ju…

Presidenti rus Vladimir Putin ka nënshkruar një ligj që kufizon importin dhe eksportin e një liste mallrash dhe lëndësh të para “për sigurinë e Federatës Ruse”.

Ky lajm është bërë me dije nga agjencia Interfax, pa specifikuar se për cilin mall dhe lëndë të parë bëhet fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *