Putin Ka V.dekur, U V.ra 2 Vjet Më Parë Dhe Rusia Po Udhëhiqet Nga Sozia E Vladimirit

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme.

E gjithe bota pas Iuftes mes ukraines dhe rusise ka nje dyshim te thelle se a eshte presidenti i rusise ai qe ishte vite me pare apo jo,dhe kane lindur shume dyshyme duke thene se nje kopje e tij po udheheq ne vendin e tij.

Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te

Putin Ka V.dekur, U V.ra 2 Vjet Më Parë Dhe Rusia Po Udhëhiqet Nga Sozia E Vladimirit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *