Putin është gati të përdorë ärmët bèrthamore nëse NATO futet ne Ukraine/ Bota ne alarm per fillimin e Lüftes se 3-te boterore

Lu fta mes Rusisë dhe Ukrainës duket që çdo ditë e më shumë tensionohet. Pro paganda ruse pretendon se Vladimir Putin do të nxjerrë herët ar mët e tij bër thamore nëse paqeruajtësit e NATO-s vendosen në terren në Ukrainë – gjë që do të ndezë Lu ftën e Tretë Botërore.

Televizioni shtetëror i presidentit rus, shkoi deri aty sa paralajmëroi liderët e aleancës kundër vendosjes së ndonjë trupi në Ukrainë. Kë rcënimet e fundit nga Kremlini erdhën pasi pamjet tregonin fun eralin me nderime të plota usht arake të zëvendëskomandantit të flotës së Detit të Zi, Andrei Paliy, 51 vjeç, i vr arë gjatë lufti meve në Mariupol më 20 mars.

Transmetimi nga zëdhënësit e propagandës së Putinit në televizionin shtetëror, duke u shqetësuar për faktin nëse NATO dërgon paqeruajtës në Ukrainë, thanë se ata do të fillojnë Lu ftën e Tretë Botërore.

“Dhe se si do të përfundojë kjo përplasje ndoshta nuk ia vlen të shpjegohet… Kjo do quhet Lu fta e Tretë Botërore.”

Putin është gati të përdorë ärmët bèrthamore nëse NATO futet ne Ukraine/ Bota ne alarm per fillimin e Lüftes se 3-te boterore (lajme-javore.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *