“Putin Do Të Bëhet…”/ Donald Trump Zbulon Frikën E Tij Më Të Madhe Dhe Bën Deklaratën ‘Bo.Mbë’ Për Vladimir Putin!

Ndërkohë që vëmendja e gjithë botës është përqendruar në lu ftën në , ish-presidenti i SHBA Donald Trump vijon me deklaratat e tij të forta.Trump ka deklaruar së fundmi se personaliteti i tij e mbajti SHBA-në jashtë lu ftës gjatë katër viteve të tij në detyrë. Këtë deklaratë ai e ka bërë në një tubim në Karolinën e Jugut.Per la kmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

“Putin do të bëhet…”/ Donald Trump zbulon frikën e tij më të madhe dhe bën deklaratën ‘bo.mbë’ për Vladimir Putin! – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *