Pse Tito “Ishte” Në Dasmën E Naim Abazit Dhe Mihrije Brahës?! Dalin sekretet?! (FOTO)

 

 

Emisioni TGIF (Thank God It’s Friday) do të transmetohet çdo të premte në T7.Njëra nga rubrikat që përmban ky emision është rubrika “Nëpër Kohë”. Fytyrat publike shfletojnë fotografi ndër vite dhe rikthehen pas në kohë.

Naim Abazi e ka shfletuar albumin me fotografi, ndër tjera tregon se përse Tito ka “qenë” ne dasmën e tij.Kli koni li nk un më po shtë.

Pse Tito “Ishte” Në Dasmën E Naim Abazit Dhe Mihrije Brahës?! Dalin sekretet?! (FOTO) – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *