Pse gjate 16 viteve mandat nga Angela Merkles asnjehere nuk e vizitoi Kosoven?! Ja pergjigja u mesua sot, po habit vendin


“Shyqyr qē ke, e shyq,yr qē shkoj”, Syla: Merkel qē 16 vite mandat kurrē s’e vizitoi Kosovēn.Gazetari dhe ana,listi Valon Syla ka komentuar vizitēn e kanc,elares gjerm ane Angela Merkel nē Tiranē, duke theksuar poashtu mosint,eresimin e saj pēr shqiptarēt nē pēr,gjithēse.Syla ka cilēsuar se Merkel nuk ēshtē edhe aq miqēs,ore me shqiptarēt, duke thēnē se thēnē se gjatē mandatit tē saj nē 16 vite, ajo nuk e ka vizituar asnjēh,erē Kosovēn, e madje sipas tij, as kur ka qenē fjala pēr ndihmē.“Z. Merkell, shyqyr qē ke, shyqyr qē shkove. 16 vjet mandat, kurr,ē vizitē Kosovēs si boni qysh duhet, bile pēr ndihmē. Kjo i tregon prior,itetet e politikēs sē jashtme gjermane, qē rrjedh nga theme,luesi i Gjermanisē moderne Bismarku, qē ka thēnē se Shqipēria nuk ek ziston, ēshtē toponim gjeografik”, ka shkruar ndēr tē tje,rash Syla.Ky ēshtē shkrimi i tij i plotē:HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Pse gjate 16 viteve mandat nga Angela Merkles asnjehere nuk e vizitoi Kosoven?! Ja pergjigja u mesua sot, po habit vendin – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *