Provokoi Donaldin Duke E Ngacmuar Per Boren, Ndërhyn Ur Gjent Produksioni Dhe Merr Masën E Papritur Ndaj Ermal Mamaqit (VIDEO)

 

Së fundmi, banorët e shtëpisë së “Big Brother” i janë nënshtruar një sfide shumë interesante. Ata kanë mundësi për të darkuar me persona jashtë shtëpisë, si miqtë apo familjarët e tyre. Mirëpo, për të realizuar këto takime ata duhet të paguajnë para të cilat i zbriten çmimit të madh prej 115 mijë euro. Teksa dy vizitorët e parë ishin opinionistët e formatit, Arbri dhe Balina, mbrëmë shtëpia më e famshme në Shqipëri ka mirëpritur miqtë e tyre, njëkohësisht edhe personazhe publike shumë të njohura për publikun.Per la jmin e plocte kli ko ne re kla men me poshte.

Provokoi Donaldin Duke E Ngacmuar Per Boren, Ndërhyn Ur Gjent Produksioni Dhe Merr Masën E Papritur Ndaj Ermal Mamaqit (VIDEO) – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *