Presidentja Osmani ia bën të qartë Serbisë mesazhin për Kosovën nga SHBA: Për ne, sovraniteti i Kosovës është i pacenueshëm!


Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, priti sot në takim të ngarkuarin me punë në Am.basadën e SH.B.A-ve në Kosovë, Nicholas J. Giacobbe, me të cilin diskutuan për zhvillimet e fundit në vend pas vendimit për reciprocitet të targave me Serbinë, transmeton gazeta ditore.

Presidentja Osmani ka deklaruar se Serbia po tenton ta des’ tab1lizojë situatën, gjë që sipas saj është në vazhdën e përpj.ekjeve ruso-serbe për zhb.ërjen e të arriturave të SH.BA-ve, BE-së, dhe NA.TO-së në Kosovë dhe rajon.Në këtë kontekst, Presidentja Osmani tha se vendimi i institucioneve të Republikës së Kosovës për zbatimin e reciprocitetit me targa është i ligjshëm. HAP REK LAMEN ME POSHTE PER TE VAZDHUAR

Presidentja Osmani ia bën të qartë Serbisë mesazhin për Kosovën nga SHBA: Për ne, sovraniteti i Kosovës është i pacenueshëm! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *