Presidenti Kroat Në Samitin E NATO’s “Hallakat“ Serbët: Kosova Të Bëhet Anëtare E Saj!

Presidenti i Kroacisë Zoran Milanovic, sot në takimin e mbajtur në Bruksel nga liderët e shteteve anëtare të NATO’s, ka propozuar që Kosova të integrohet në këtë aleancë, shkruan Gazeta Metro.Në Bruksel sot janë mbledhur udhëheqësit e shteteve anëtare të NATO’s, të cilët po diskutojnë për temat e sigurisë dhe situatën në Ukrainë.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Presidenti kroat në samitin e NATO’s “hallakat“ Serbët: Kosova të bëhet anëtare e saj! – Online (infospostmedia.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *