Mjeku Shqiptar në Francë na la pa fjalë : Jam hasur me Koronavirusin që para 10 vitesh, madje kemi shëruar edhe

Mjeku Shqiptar në Francë na la pa fjalë : Jam hasur me Koronavirusin që para 10 vitesh, madje kemi shëruar edhe Mjeku shqiptar anestezist dhe reanimator në Francë Teni Kamberi, këtë të martë në një intervistë për “Abc e Mëngjesit” është shprehur se e vetmja mënyrë për të mbajtur nën kontroll përhapjen e koronavirusit është […]