Porositë e ushqimeve i bëjnë “gjëmën”, zbulohet vendndodhja sekrete e vajzës së Putinit

Porositë e ushqimeve i bëjnë “gjëmën”, zbulohet vendndodhja sekrete e vajzës së Putinit

 

Është zbuluar vendndodhja sekrete e vajzës së Vladimir Putin dhe nënës së saj. Kjo u zbulua nga hakimi i një baze të dhënash të korrierëve ushqimorë, duke zbuluar apartamentin luksoz me një vlerë prej 1.7 milionë paund në Shën Pertersburg. Nëna e Rozovës, 45-vjeçarja Svetlana Krivonogikh, është një nga femrat më të pasura të Rusisë, e cila nga një pastruese u shndërrua në multimilionere që ka rreth 74 milionë paund pasuri financiare dhe pronësi.

Ajo nuk i ka komentuar pretendimet se vajza e saj Luiza është e bija e Presidentit rus, as Luiza nuk e ka konfirmuar diçka të tillë. Dyshimet për vajzën e fshehtë u transmetuan nga një media e pavarur që më vonë u bllokua nga autoritetet ruse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *