Politikanja Serbe “Dridh” Ballkanin Ja Qet Te “Zezat” Vuçiqit

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, nënkryetaren e Partisë për Liri dhe Drejtësi , Marinika Tepic e quajti “ar,mik,e e shtetit” dhe e ofendoi mbi baza nac,ion,al,e duke e “ci,lë,s,uar” si ru,mu,ne.Kjo e fundit kësaj aku,ze të Vuçiç, iu përgjigj se “kur je njëherë kr,imin,el, mbetesh gjithmonë kri,min,el”.Vuçiç ho,dhi aku,za të rë,nda duke thënë se “Tepiç nuk ka lënë gjë pa bërë ku,ndë,r shtetit” dhe vazhdoi të fliste mbi baza “ko,mbë,ta,re” të saj.Ndërkaq i menjëhershëm ishte reagimi i bart,ëses së listës së koalicionit opozitar.“Vuçiç vazhdon të mb,jel,lë gj,ak të k,eq mes njerëzve. Mua më deklaron ar,m,ike të shtetit pas bashkimit të opozitës, por edhe prindërit e mi”, shkroi ajo në Twitter.“Ai dërgoi drejtorin e tij të Televizionit Pink këtë mëngjes. Përndjekësi është në gju,më, por unë jo. Ne po dërgojmë 100 për 1 në histori. Kur je njëherë kr,imi,ne,l, mbetesh gjithmonë kri,min,e,l”.Marinika Tepiç, është përzgjedhur bartëse e listës në Zgjedhjet Parlamentare që mbahen në prill në Serbi, pasi u arrit koalicioni mes tre partive më të mëdha opozitare.Partia për Liri dhe Drejtësi, Partia Popullore dhe Partia Socialdemokrate u bënë bashkë në garën ku,ndër Vuçiç

Politikanja Serbe “dridh” Ballkanin ja qet te “zezat” Vuçiqit – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *