“Po blejmë armatime të fuqishme për t’iu përgjigjur kërcënimeve nga Serbia!”

Zëvendësministri i Mbrojtjes Shemsi Syla ka folur për planet e amrat0sjes së u shtrisë për vitin 2022.
Syla ka thënë se janë duke ndjekur politikën siç e ka praktikë Amerika për amratimet.

“Kemi qenë të vëmendshëm që të bëjmë marrëveshje për a rmë vetëm me shtete e jo me kompani private. Shteti përkatës bënë m bikëqyrjen e shitjes së a rmëve për Kosovën”, ka deklaruar Syla. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Po blejmë armatime të fuqishme për t’iu përgjigjur kërcënimeve nga Serbia!” – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *