Plas keq sherri në Top Channel, ndodh ajo që nuk pritej mes moderatoreve të njohura (VIDEO)

 

Platforma e Tik Tok ka futur në sherr moderatoret në Top Channel. Erjona Rusi ka pasur një vajzë mjaft të njohur në platformën e Tik Tok.Ajo pas intervistës i ka dhënë një këshillë të ftuarës që të lexojë më shumë libra dhe pse kjo gjë nuk do t’i sjellë të ardhura.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Ky detaj nuk është pritur aspak mirë nga Dalina Buzi e cila ka reaguar a shpër mdaj gazetares.Duhet të marrë fund kjo lloj kulture për tu shprehur në television. Këto këshilla nuk kanë logjikë pasi njerëzit që kanë një begraund janë të hapur ndaj çdo gjëje.Nuk mundesh ti thuash një të riu një gjë të tillë pasi e udhëheq vetëm në një drejtim që nuk i jep mundësi të marrë gjithçka.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni videon ne vazhdim:

 

Plas keq sherri në Top Channel, ndodh ajo që nuk pritej mes moderatoreve të njohura (VIDEO) – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *