Përhajr na koft: Nga kjo dite nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht


Përhajr na koft: Nga nesër nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht!?Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë ata shqiptarë që duan të shkojnë drejt Gjermanisë. Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar nëGjermani, por veç një kontratë pune.

Partitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje.Ministria e Brendshme, e Punës dhe ajo Ekonomike ranë dakord për rregullat e reja, pas një kompromisi të tetorit, duke i dhënë fund mosmarrëveshjeve Brenda koalicionit qeverisës.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketl ngun hapet artikulli i plotë më poshtë pamje.

Përhajr na koft: Nga kjo dite nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht – FACTENEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *