Përfitimet ekonomike që fshihen pas shuplakës së famshme të Will Smith ndaj Chris Rock

Ndonëse kanë kaluar më shumë se dy javë që kur Will Smith dhe Chris Rock tronditën skenën e ceremonisë së “Oscars”, e vërteta është se shuplaka e aktorit për komedianin është ende një temë e nxehtë.

Ajo që askush nuk mund ta imagjinonte është se pas incidentit ka pasur përfitime financiare për të përfshirët.

Edhe pse Will Smith doli keq nga incidenti, pasi Akademia e ka larguar për 10 vjet, Netflix ka hequr “Fast and Loose” dhe Sony shtyu “Bad Boys 4”, e vërteta është se të ardhurat e tij janë rritur.

Arsyeja fshihet në “Will”, librin e tij të botuar dhjetorin e kaluar. Që nga incidenti tronditës, ai është kthyer në një nga librat më të kërkuar në Shtetet e Bashkuara, siç raportohet nga revista “Forbes”, në fakt, në renditjen e llogarive të “New York Times” ka kaluar nga e 14-ta në vendin e dytë.

Interesi i madh nga autobiografia e Will Smith shpjegohet nga kapitujt në të cilët aktori rrëfen aspekte të tilla si mendimet e tij për vetëvrasje ose marrëdhëniet e tij komplekse me të atin, të cilin ai e adhuronte, por në të njëjtën kohë e urrente për dhunën me të cilën e trajtonte nënën e tij.

“Babai im abuzoi nënën time, por në të njëjtën kohë, ai ishte gjithashtu një nga njerëzit më të mirë që kam njohur ndonjëherë. Ky është një konflikt që të godet me të vërtetë sepse mendon, ‘A nuk duhet të urresh dikë që keqtrajton nënën tënde? ‘ Mu deshën vite dhe vite që të mund ta përpunoja atë dikotomi”, shpjegoi Smith në ‘El Hormiguero’.

Chris Rock, i cili që në momentin e parë refuzoi të denonconte Will Smith, ka ditur të përfitojë edhe nga shuplaka më e famshme e kohëve të fundit, pavarësisht se ka qenë ai që e ka marrë.
Jo më kot shfaqjet e tij humoristike janë shitur kudo që ai shkon që atëherë.

Qoftë për shkak të kuriozitetit që ngjall apo për shkak të biznesit, e vërteta është se publiku nuk dëshiron të humbasë monologët e tij, edhe pse, me shaka apo me zell, Chris Rock ka treguar qëllimet e tij.

“Jam mirë, kam një shfaqje të plotë dhe nuk do të flas për të derisa të paguhem. Jeta po më trajton mirë. E ktheva publikun tim. Në një moment do të flas për këtë. Dhe do të jetë serioze”, tha Rock.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *