Perfaqesuesi I SHBA-Se I Reagon Rusise Ne Mbledhjen Per Kosoven – Ja Goditja Qe Ia Beri 8 Me 2 ‘Shkijeve’

 

Perfaqesuesi i SHBA-se i reagon Rusise ne mbledhjen per Kosoven – Ja goditja qe ia beri 8 me 2 ‘shkijeve’.Përfaqësuesi i SHBA-së i reagon Ruu,sisë në mbledhjen për Kosovën: S’mund të na mbani ligjërata ju.Përfaqësuesi i SHBA-së në KS të OKB-së ka filluar fjalimin e tij për mandatin e UNMIK-ut në Kosovë duke përgënjeshtruar disa fjalë të delegacionit ruu,s.Përfaqësuesja ruu,se filloi fjalimin e saj duke përmendur b0,m baa,rdimmet e NATO-s në Kosovë dhe duke thënë se ato janë bërë me ura,nium të varfëruar dhe ka krijuar ra,diiaacion. SHBA reagoi duke thënë se këto fjalë janë gënjeshtra dhe se për fat të keq po duhet shpesh që të ketë ndërhyrje ndaj fjalimeve ruu,se në takime ndërkombëtare për shkak të lajmeve të rreme që shpërndajnë.

“Është mbledhja e parë për UNMIK-un prej ndërhyrjes brutaI,e të Ruu,sisë në Ukk,rai,në. Stabiliteti i Ballkanit Perëndimor mbetet i rëndësisë së veçantë. Duhet ti përgjigjemi delegacionit ruu,s. Filloi me informacione të rreme që i presim fatkeqësisht nga deIe,gacioni ruu,s këto ditë, që përdori termin uraa,nium i varfëruar dhe radi,aacii,on. Nuk dua të marrë kohë për këto informacione të rreme. Por i kemi parë live pamjet nga Bucha e Mariupol që nuk besoj se mund t’i shohë asnjë ruu,s. Të jesh nga delegacion i një shteti që ka krijuar këto pamje nuk besoj se mund të mbajë dikush ligjërata për të drejtat e njeriut”, tha ai.Tutje ai tha se misioni i UNMIK-ut është përmbushur dhe se Kosova nuk ka më domosdoshmëri për të.

Perfaqesuesi i SHBA-se i reagon Rusise ne mbledhjen per Kosoven – Ja goditja qe ia beri 8 me 2 ‘shkijeve’ – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *