Përbërësi i cili pastron cdo lloj gjëje : Pregatitet me lëvoret e portokallit shume lehte

E kemi thënë disa herë tashmë që uthulla gjen përdorim të gjerë për pastrime të çdo lloji. Receta që po ju japim më poshtë është fare e thjeshtë dhe, përveçse për të pastruar, do të ndihmojë ambientet e shtëpisë të mbajnë edhe aromë të mirë, pa përdorur kimikate.

Në një enë të madhe qelqi fusni lëkura portokalli (nese doni edhe 2-3 shkopinj kanelle) dhe mbusheni me uthull të bardhë.

Mbylleni dhe lëerei të pushojë për dy javë. Lëngun kalojeni në një enë, shishe plastike, me të cilën keni mundësi të spruconi dhe të pastroni të gjitha sipërfaqet e papastra në shtëpi.

 

Përbërësi i cili pastron cdo lloj gjëje : Pregatitet me lëvoret e portokallit shume lehte – Gazeta Opinioni (revistaopinioni.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *